O stire
Postată de pitty la 22 octombrie 2014 21:29:42
Buna seara, dragilor.

N-am mai postat de mult o stire asa ca m-am gandit sa va mai dau cateva amanunte despre situatia noastra curenta.

Suntem bine, sanatosi. Am avut anumite probleme cu domeniul (expira la sfarsitul lunii), dar astazi am reusit sa rezolvam tot si acg-subs.com va mai trai cel putin 1 an.

A trecut aproape 1 luna de cand a inceput noul an de facultate si am inceput sa ma obisnuiesc cu programul, asa ca o sa incerc sa ma concentrez pe GTO. Sper sa reusesc sa scot un episod pe saptamana, dar mai vedem. Va trebui candva sa incep sa pregatesc licenta, deci nu promit nimic. De asemenea, vreau sa terminam Ao Haru si sa ajungem la zi cu SMC (episoadele sunt traduse).

Am fost intrebat daca o sa ne ocupam de Fate. Eu inca sper sa reusim sa-l facem. Am gasit niste oameni care ar putea lucra la el, dar ramane sa se concretizeze totul.

In alta ordine de idei, weekendul trecut a fost Nijikon, prilej cu care ne-am intalnit cu membri ai altor grupuri de fansub (ANL, Royal Goo, Shinobi - ordine alfabetica :)) ). Nu o sa postez poze pentru ca nu am iesit bine ( :)) ), dar a fost o experienta placuta. E bine de stiut ca putem bea o bere impreuna fara sa ne batem. :))

Concluzia este ca suntem vii, nu am uitat de proiectele noastre, sper sa vina zile mai producetive, dar pana atunci, ne multumim cu ce avem.

Bafta!